Opiskele itsenäisesti

Tarjoamme tällä hetkellä kahta tiivistä ja vapaasti omana aikana suoritettavaa verkkokurssia. Verkkokurssit sisältävät luentovideoita, pohdintatehtäviä ja muuta kirjallista materiaalia. Halutessasi ostaa pääsyn verkkokurssille, laita sähköpostia Reijolle. 

Jos toiveissasi on koko työyhteisön osaaamisen kehittäminen, ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva asiakokonaisuus ja koulutuksen toteuttamisen tapa! 

Sosiaalinen turvallisuus ja itsesäätelyn menetelmät - kurssi sisältää videoluentoja ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia. Koulutuksessa perehdytään polyvagaaliseen teoriaan ja sosiaaliseen turvallisuuden merkitykseen kaikessa ohjaus-, kasvatus-, kuntoutus tai hoitotyössä. Oman hermostollisten tilojen säätelyyn opetellaan hyödyntämään erityisesti Buteyko-menetelmän hengitysharjoituksia. mutta kurssilla luodaan myös laaja katsaus erilaisten hengitystekniikoiden etuihin ja käyttötarkoituksiin.  Hinta 79€/opiskelija (sisältää alv 24%). Kouluttajana toimii Reijo. 

Positiivinen kasvatus sijaishuollossa kurssi on suunniteltu toteutetattavaksi siten, että kurssin aineistot läpikäytyään ja omaan työhön liittyvät pohdintatehtävät tehtyään toteutetaan yksi yhden tunnin työnohjaus etäyhteydellä. Parhaiten kurssin asiat saa sisäistettyä, kun sen suorittamiseen varaa vähintään yhden kuukauden aikaa.  Hinta: kurssi ja työnohjaus yhteensä 149€ (sisältää alv 24%)/opiskelija. Koulutajana toimii Eeva.